چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

عباس نوشت

چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

۲۴ بهمن ۱۳۹۶

دسر‌های قلبی که خودتان درست می‌کنید یکی از بهترین ایده‌ها برای پذیرایی از کسانی هست که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید.

 

 

 

چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

مواد لازم:
آب سرد ۱.۵ پیمانه
آب جوش ۱.۵ پیمانه
پودر ژله توت فرنگی ۱۶۰ گرم
مواد لازم برای لایه‌ی ژله‌ای توت فرنگی تازه
۱۲-۱۰ عدد عصاره وانیل
۱ قاشق چای خوری شکر
۲/۳ پیمانه آب جوش
۱/۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین
۱.۵ قاشق چای خوری پنیر خامه‌ای (دمای محیط)
۵۰۰ گرم مواد لازم برای لایه پنیری
کره (ذوب انجام گرفته) ۱۵۰ گرم
بیسکویت دایجستیو ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:
۱۵۰ گرم کره را در ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید.
روی آن کاور گذاشته و در بالاترین درجه به مدت ۳۰-۴۰ ثاتیه در ماکرو قرار داده تا تکمیلا ذوب شود.
یک ظرف مستطیلی پیرکس را با کره تکمیلا چرب کنید.
بیسکوئیت‌ها را در غذاساز ریخته تا تکمیلا خرد شوند.
بیسکوئیت‌های خرد انجام گرفته را در یک کاسه‌ی بزرگ ریخته و کره ذوب انجام گرفته را به آن اضافه کنید.
نیکو با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مخلوط را در کف ظرف پیرکس بریزید و نیکو فشرده کنید.
تایمی نیکو فشرده و یکدست انجام گرفت، ظرف را در تعداد ساعتی در یخچال قرار داده تا کرهست آماده شود.
پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
۱ و ۱/۴ پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.
نیکو هم بخانومید تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
پنیر خامه‌ای را در یک کاسه‌ی بزرگ قرار دهید.۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید.
با همخانوم پنیر خامه‌ای و شکر را آنقدر بخانومید تا سبک و پفکی شود. (پنیر خامه‌ای باید در دمای محیط نیکو نرم انجام گرفته باانجام گرفت، در غیر اینصورت زدن دشوار میشود)
عصاره وانیل را به مخلوط پنیری اضافه کنید.
ژلاتین سرد انجام گرفته را نیز به مخلوط اضافه کنید نیکو بخانومید تا مایع یکدستی حاصل شود.
کرهست رو از یخچال خارج کـــرده و با چنگال سوراخ‌هایی روی سطح آن ایجاد میکنید.
مایع پنیری را روی کرهست میریزید سپس ظرف را ۱۰ دقیقه در دمای محیط کنار میگذارید.
در این مدت توت فرنگی‌ها را شکل قلب برش میخانومیم. به این صورت که نخست از وسط نصف کـــرده و یک v. شکل از آن جدا میکنیم.
سپس هر نصف توت فرنگی را روی لایه‌ی پنیری میچینید.
روی ظرف سلفون کشیده و حداقل ۴ ساعت تا یک شب در یخچال میگذارید.
از ژله‌ی توت فرنگی برای لایه‌ی بالایی هستفاده میکنید ۱۶۰ گرم پودر ژله را در یک کاسه میریزید.
۱ و ۱/۲ پ. آبجوش را به آن اضافه میکنید.
نیکو هم میخانومیم تا پودر ژله حل شود و مایه شفاف شود.
سپس ۱ و ۱/۲ پ. آب سرد را اضافه میکنید ژله را کنار میگذارید تا تکمیلا در دمای محیط سرد شود. سپس روی لایه‌ی پنیری میریزید. (حتما دقت کنید ژله تکمیلا خنک انجام گرفته باانجام گرفت)
روی آن سلفون کشیده و مجدد برای حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار میدهید.
با چاقوی تیز برش بخانومید و در ظرف سرو بگذارید. (چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشک کنید و بعد برش بخانومید تا برش‌های شما زیباتر شود).

 

منبع : سرآشپز پاپیون